Orientatieavond 1

+ Toevoegen aan agenda

Je werkt graag met bloemen, planten of dieren? Je verwerkt graag natuurlijk producten in heerlijke gerechten? Kom dan naar ons vmbo-groen (met of zonder LWOO)! Of jij gaat graag de uitdaging aan en verlegt je grenzen. 

Jij bent nieuwsgierig en vindt het leuk om talenten verder te ontwikkelen en aan anderen te laten zien. Je wilt graag van alles weten en dan ook nog het liefst waarom. Je hebt lef en bent creatief. Dan is de Sportklas of de richting Cultuur iets voor jou. 

Of wat dacht je van het Groene Lyceum? Dat is een zesjarige leerroute voor leerlingen met havo advies die ook graag met hun handen werken. Je sluit hGL af met een mbo niveau 4 diploma. 

Meer weten? Kom dan op 26 november op de orientatieavond van Terra Assen. Je maakt kennis met de school, je krijgt leuke lessen die aansluiten bij jouw interesses en… je mag natuurlijk zoveel vragen als je wilt!

Om dit alles coronaproof te laten verlopen, willen we jullie vragen je aan te melden voor deze avond.   

Aanmelden voor deze orientatieavond is helaas niet meer mogelijk. Op de orientatieavond van 15 februari ben je natuurlijk van harte welkom.