Aanmelden

Klik hier om uw kind aan te melden. Zodra Terra de gegevens heeft, ontvangt u een bevestiging. Terra plaatst het kind op het niveau dat door de basisschool als schooladvies is aangegeven (als dat niveau ook door Terra wordt aangeboden). Daarnaast kijken we of het kind ook extra ondersteuning nodig heeft om zijn/haar schoolloopbaan goed te kunnen doorlopen. Dit wordt gedaan door de  toelatingscommissie. Zij besluiten over de uiteindelijke plaatsing op school.

Aanmeldteam Terra Assen heeft het doel het aanmeldingsproces nog verder te stroomlijnen, wij hebben besloten nog meer met ons vaste aanmeldteam naar buiten te treden. Het verwijzen van leerlingen naar het VO kan een lastige klus zijn en wij merken dat veel collega’s uit het BAO ons regelmatig vragen stellen omtrent o.a. niveaus en zorg. 

Vanzelfsprekend blijven wij voor het beantwoorden van vragen beschikbaar. Met plezier bieden wij u dan ook dit overzicht van onze collega’s aan. Onze collega’s van het aanmeldteam kunt u benaderen met vragen over het LWOO en HGL maar zeker ook over het reguliere VMBO. 

Voor vragen kunt U ons telefonisch (0592-312298) of per mail (assen@voterra.nl) bereiken. Ook  kan u in gesprek gaan met onderstaande collega’s over allerhande zaken als bijvoorbeeld: dyslexie, LWOO, pesten, faalangst of niveaus in het VMBO. Onze collega’s helpen u graag bij het invullen van de onderwijskundige- en zorgrapporten. 

Henk Regtop
docent/testbegeleider LWOO
werkdagen: ma/di/wo/do/vr
h.regtop@terra.nl 

Maarten Eusterbrock
docent/toelating VMBO BB & LWOO
werkdagen: ma/di/wo/do/vr
m.eusterbrock@terra.nl 

Hadewich Huitema
Docent / Toelating hGL
werkdagen: ma/di/do/vr
h.huitema@terra.nl 

Joukje Blomsma
Orthopedagoog
werkdagen: ma of di
j.blomsma@terra.nl 

Jannie Hazekamp
Zorgcoördinator
werkdagen: di/wo/vr
j.hazekamp@terra.nl 

Eilko van der Laan
Docent / Leerlingcoördinator brugklas
werkdagen: ma/di/wo/do/vr
e.vanderlaan@terra.nl 

Maureen van der Heide
Administratief medewerkster
werkdagen: ma/di/vrij
m.vanderheide-stougie@terra.nl